Bio

Jeg begyndte på egen hånd at spille klaver på en alder af 3 år, og jeg har siden 5-årsalderen modtaget undervisning i klaver og violin. Min baggrund er klassisk, hvor jeg fra barnsben af fik kendskab til mange af de store klassiske komponister – både gennem mit violinspil og klaverundervisningen. Særligt violinen til at starte med og jazzen senere hen hjalp mig til at kultivere mit totale gehør, der senere er kommet mig til gavn i bl.a. kor- og arrangeringsrelaterede ærinder. Mit begær for improvisation ledte mig efterfølgende til jazzen og jeg begyndte at modtage undervisning i faget.

Gennem tiden har jeg både i Danmark men også uden for landets grænser modtaget undervisning og fået “masterclasses” af flere store nationale som internationale navne. På violin kan Anker Buch, Lars Bjørnkjær, Joseph Swanson, Felix Ayo og Ulf Hoelscher nævnes og på klaver – Olivier Antunes, André White, Nancy Walker og Brian Dickinson.

På den rytmiske front komponerer jeg egen musik inden for genrerne Jazz, Pop og HipHop. Det, at jeg beskæftiger mig med så forskelligartede mange genrer, reflekteres i min spillestil.

 

Lukket for kommentarer.